[INTRO] shiana

amy-humphries-227515.jpg

Hello, folks!

Perkenalkan, Shia di sini!

Kelahiran 2000, di bulan Januari.

Not a superb writer yet, so please be aware of my crappy writings ahead.

Glad to be here and it would be more great to know you all! XD

[ archive ]

×××

Contact me on: personal wordpress. twitter.

Advertisements

2 thoughts on “[INTRO] shiana

  1. LOH??? Shiana??? Kamu juga author di NCTffindo toh hahaha
    Sebenernya, aku udah pernah baca fanfic yang baru kamu post “Maia and Johnny’s Problem” di blog kamu sebelum kita kenalan, makanya aku kaget kenapa kamu post lagi eh taunya kamu postnya di NCTffindo dan aku baru sadar kamu juga author di sini!! XD
    Kayaknya kamu gak join di group NCTffindo di line ya? Atau emang aku nggak ngeh karena juga jarang nongol di sana…… huft.

    Asli, baru tau hahahah

    Like

Feedback Juseyo ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s