NCT

Taeil
Stage Name : Taeil.
Real Name : Moon Tae Il (문태일).
Nickname : Moontae.
Position : Main Vocalist.
Born : June 14th, 1994.
Zodiac : Gemini.
Hometown : Seoul, South Korea.
Nationality : Korean.
Blood Type : O.

Height : 177 cm.
Weight : N/A
Hobbies : N/A
Languages : Korean.
Education : Seoul Science High School.
Specialty : Singing, Playing the guitar.
Sub-unit : NCT-U (Without You) | NCT127.


HansolStage Name : Hansol.
Real Name
: Ji Hansol (지한솔).
Nickname : N/A

Position : Rapper/Dancer.
Born : November 21st, 1994.
Zodiac : Scorpio.
Hometown : Busan, South Korea.

Nationality : Korean.
Blood Type : AB.
Height : 182 cm.
Weight : 63 kg or 139 pounds.
Hobbies : N/A
Languages : Korean.
Education : Hanlim Arts High School.
Speciality : Dancing.
Sub-unit : N/A


Johnny

Stage Name : Johnny.
Korean Name : Youngho Seo (서영호).
English Name : John Seo.
Nickname : N/A

Position : Rapper, Dance
Born : February 9th, 1995.
Zodiac : Aquarius.
Hometown : Chicago, USA.
Nationality : Korean-American.
Blood Type : B.
Height : 183 cm.
Weight : N/A
Hobbies : N/A
Languages : Engilsh, Korean.
Education: N/A
Speciality : Rapping, Dancing, Piano.
Sub-unit : N/A


Taeyong

Stage Name : Taeyong.
Real Name : Lee Taeyong  (이태용).
Nickname : TY, Grandpa, T-Yong.

Position : Rapper/Dancer.
Born : July 1st, 1995.
Zodiac : Cancer.
Hometown : Shinsa-Dong, Seoul, South Korea.
Nationality : Korean.
Blood Type : O.
Height : 175 cm.
Weight : 59 kg.
Hobbies : N/A
Languages : Korean.
Education : Attended Seoul School of Performing Arts.
Speciality :  Rapping, Menulis lirik, Memasak.
Sub-unit: NCT-U (7th Sense) | NCT127.


Yuta


Stage Name : Yuta.

Real Name : Yuta Nakamoto.
Nickname : N/A

Position : Vocalist/Rapper/Dancer.
Born : October 26th, 1995.
Zodiac : Scorpio.
Hometown : Osaka, Japan.
Nationality : Japanese.
Blood Type : A.
Height : 176 cm.
Weight : N/A
Hobbies : Playing Soccer.
Languages : Japanese, English, Korean (satoori).
Education : N/A
Speciality : Dancing, Speaking Korean, Playing the Soccer.
Sub-unit: NCT127.


Doyoung

Stage Name : Doyoung.
Real Name : Kim Dong Young (김동영).
Nickname : N/A

Position : Main Vocalist.
Born : February 1st, 1996.
Zodiac : Aquarius.
Hometown : Guri, Seoul, Korea Selatan.
Nationality : Korean.
Blood Type : B.
Height : 179 cm.
Weight : 51 kg.
Hobbies : N/A
Languages : Korean.
Education : Topyeong High School.
Speciality : Flute, Trot.
Sub-unit: NCT-U (7th Sense & Without You).


Ten

Stage Name : Ten.
Real Name : Ten Chittaphon Leechaiyapornkul (ชิตพล ลี้ชัยพรกุล).
Nickname : N/A

Position : Soft-Rapper, Dancer.
Born : February 27th, 1996.
Zodiac : Aquarius.
Hometown : Bangkok, Thailand.
Nationality : Thai.
Blood Type : A.
Height : 171 cm.
Weight : 59 kg.
Hobbies : N/A.
Languages : Thailand, English, Korean.
Education : Shrewsbury International School (Bangkok).
Speciality : Dancing, Playing the guitar.
Sub-unit: NCT-U (7th Sense).


Jaehyun

Stage Name : Jaehyun.
Real Name : Jung Jaehyun (정재현).
Nickname : Wujae, Jung Jaehyuk, J.

Position : Vocalist.
Born : February 14th, 1997.
Zodiac : Aquarius.
Hometown : Seoul, South Korea.
Nationality : Korean.
Blood Type : A.
Height : 181 cm.
Weight : 63 kg.
Hobbies : Basket, Swimming.
Languages : Korean, English.
Education : N/A
Speciality : Rapping, Playing the piano, Memasak.
Sub-unit: NCT-U (7th Sense & Without You) | NCT127.

H0hkfd7

Stage Name : Kun.
Real Name : Qian Kun.
Nickname : Xiaodan. Dandan.
Position : Vocalist.
Born : January 1st, 1996.
Zodiac : Capricorn.
Hometown : Fujian, China.
Nationality : Chinese.
Blood Type : B.
Height : N/A
Weight : N/A
Hobbies : N/A
Languages : Chinese, English.
Education : N/A
Speciality : Singing, Playing the piano.
Sub-unit : NCT-U (Without You Chinesse ver)


tumblr_o5lekqIHBw1udulmmo2_500

Stage Name : Winwin.
Real Name : Dong Si Cheng.
Nickname : N/A
Position : Rapper, Dancer.

Born : October 28th, 1997.
Zodiac : Scorpio.
Hometown :  Zhejiang, China.
Nationality : Chinese.
Blood Type : B.
Height :  180cm.
Weight : N/A
Hobbies : N/A
Languages : Chinese.
Education : N/A
Speciality : Traditional Chinese Dance.
Sub-unit : NCT127.


bg03


Stage Name 
: Mark.
Real Name : Mark Lee (마크이).
Nickname : N/A
Position : Rapper.
Born : August 2nd, 1999.
Zodiac : Leo.
Hometown : Vancouver, Canada.
Nationality : Korean-Canadian.
Blood Type: A.
Height : 172 cm.
Weight : 50 kg.
Hobbies : Basket, Badminton, Ice Skating.
Languages : Korean, English.
Education : Seoul School of Performing Arts.
Specialty : Rap & Guitar.
Sub-unit : NCT-U (7th Sense) | NCT127 | NCT Dream.


bg16

Stage Name : Jaemin.
Real Name : Na Jae Min (니재민)
Nickname : Nana.
Position : Dance, Vocalist
Born : August 13th, 2000

Zodiac : Leo
Hometown : Seoul, South Korea
Nationality : Korean
Blood Type : AB
Height : 167 cm
Weight : 45kg
Hobbies : Badminton
Languages : Korean.
Education : Cheongil Elementary School | Seoul School of Performing Arts.
Speciality : Piano, Dancing.
Sub-unit : NCT Dream.


bg13
 
Stage Name : Jeno
Real Name : Lee Jeno
Position : Vocalist
Born : April 23th, 2000

Zodiac : Aries.
Hometown : Incheon, South Korea
Nationality : Korean
Blood Type : A
Height : 169 cm
Weight : N/A
Hobbies : Watching One Piece, Playing Guitar.
Languages : Korean.
Education : Seoul School of Performing Arts.
Speciality : Acting, Model.
Sub-unit : NCT Dream.
 

bg02
 
Stage Name : Haechan (해찬).
Real Name : Kim Donghyuk  (김동혁).
Nickname : Dongsookie
Position : Vocalist.
Born : June 6th, 2000.

Zodiac : Gemini.
Hometown :  Jeju, South Korea.
Nationality : Korean.
Blood Type : AB.
Height : 171 cm.
Weight : N/A
Hobbies : N/A
Languages : Korean.
Education : Seoul School of Performing Arts
Speciality : Dance, Acting, Piano.
Sub-unit : NCT127 | NCT Dream.
 

bg06
 
Stage Name : Jisung
Real Name : Park Jisung
Position : Leader Dancer
Born : February 5th, 2002

Zodiac : Aquarius
Hometown : Seoul, South Korea
Blood Type : O
Height : 165 cm
Weight : 50kg
Hobbies : Dance
Languages : Korean
Education : Mia Elementary School
Speciality : Dance, Acting
Sub-unit : NCT Dream.

bg10
Stage Name : Chenle (천러)
Real Name : Zhong Chen Le (鍾辰樂)
Nickname : Lele (樂樂)
Position : Vocalist.
Born : November 22th, 2001

Zodiac : N/A
Hometown : Shanghai, China
Blood Type : N/A
Height : N/A
Weight : N/A
Hobbies : N/A
Languages : Chinese
Education : N/A
Speciality : Acting, Singing, Piano.
Sub-unit : NCT Dream.

bg17

Stage Name : Renjun (런쥔)
Real Name : Huang Ren Jun (黄仁俊)
Position : Vocalist.
Born : March 23rd, 2000

Zodiac : N/A
Hometown : Jilin, China
Blood Type : N/A
Height : N/A
Weight : N/A
Hobbies : N/A
Languages : Chinese, Korean
Education : N/A
Speciality : N/A
Sub-unit : NCT Dream.

6 thoughts on “NCT

  1. Maaf nih kepo, kan SM baru aja ngeluarin MV NCT-U yang baru, dan temen-temen pada bilang NCT-U itu sub-unit [belum full member]. Kalau boleh tahu, NCT ini sebenernya ada berapa anggotanya? Denger-denger rumor, katanya ada empat puluh member itu bener apa gak ya? Terima kasih 😀

    Like

    • halo, bantu jawab ya ^^

      NCT-U memang sub-unit dari NCT, dan untuk member NCT sendiri sebelumnya SM pernah ngumumin kalo bakal ada 40 member yang bakal dipecah lagi jadi sub-unit lain yang bakal promosi di korea, china, jepang, dan wilayah lain yang belum dikonfirmasi lagi sama SM. untuk debut sub-unit lain mungkin bertahap ya ^^ semoga membantu 🙂

      Like

      • Ohh, jadi per unit punya wilayah kekuasaan/? masing-masing gitu ya? Tapi katanya anggota dalam unit itu bisa sewaktu2 di oper sama member dari unit lain? Dan dalam satu unit ada sub-unit lagi (ini aku dapet dari IG nya NCT). Nah, aku sendiri agak bingung sama konsep oper-anggota ini xD eniwei, makasih infonya ^^

        Like

      • iya, rencananya SM juga bakal nyebar unit-unit itu ke berbagai wilayah untuk promosi (mungkin ada grup untuk promosi china jadi membernya semua orang china). untuk pengoperan member sebenernya ini juga agak membingungkan ya, tapi yang jelas NCT ini nggak ada limit member, jadi SM bisa sewaktu-waktu bongkar pasang member gitu wkwkwk. kayaknya kalo masalah di dalem unit ada sub-unit lagi mungkin udah ada deh ya kayak NCT-U yang dipecah lagi unitnya (Mark dkk sama Taeil dkk) tapi mereka sama kok namanya, sama-sama NCT-U ^^

        Like

  2. Hai kak, aku baca baca profile member NCT disini, awalnya wah lengkap lengkap, lah pas nyampe si Jaemin, Jeno, Donghyuck, ama Jisung kok yang di tulis cuma namanya doang?? yang aku tau sih ini…. si Jaemin, Jeno ama Donghyuck sekolahnya sama kaya Mark ama Taeyong, di SOPA. kalo tanggal lahir, cuma tau si Jeno, 23 April 2000, si Donghyuck 6 Juni 2000, Jisung 5 Februari 2002 . kalo jaemin kurang tau… ada kok kalo liat variety shownya NCT yang NCT LIFE IN BANGKOK itu channel youtubenya SM dah upload kok.. coba geh dilengkapi lagi profilnya… hihihihi… maaf deh kalo aku kurang sopan… atau malah ga sopan?? hahahaha 😄😄, maaf cuma sekedar komentar aja sih😄

    Liked by 1 person

    • Halo, terimakasih masukannya ya ^^
      Untuk profile NCT memang belum diupdate karena pada waktu awal pemostingan, keterangan beberapa member itu belum lengkap, tapi akan segera diupdate kok 😀

      Like

Feedback Juseyo ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s