Freelance Confirmation

cmngixzvyaavkvk

Updated : February 27 2017 @09:53 WIB

Here below fan fiction list which already received in our e-mail:

  1. Fantasy || by Amazevoiz – Oneshot || Wednesday, January 25 2017, at 16:01 WIB.
  2. Zodiac Love Story #Capricorn || by Rijiyo – Series || Wednesday, February 15 2017, at 16:01 WIB.
  3. Envious || by J_Almathea – Drabble || Thursday, February 16 2017, at 16:01 WIB.
  4. Stupyd Aquarius (Chapter 1) || by Cafami – Chaptered || Friday, February 17 2017, at 16:01 WIB.
  5. Zodiac Love Story #Virgo || by Rijiyo – Series || Saturday, February 18 2017, at 16:01 WIB.
  6. Zodiac Love Story #Taurus || by Rijiyo – Series || Sunday, February 19 2017, at 16:01 WIB.
  7. Beautiful Vampire (Chapter 2-2) || by Cherry Love || Monday, February 20 2017, at 16:01 WIB.
  8. Karena Cokelat || by Rijiyo – Vignette || Tuesday, February 21 2017, at 16:01 WIB.
  9. Kegelisahan Renjun || by Rijiyo – Ficlet || Wednesday, February 22 2017, at 16:01 WIB.
  10. Konstelasi Rindu || by ravenclaw – Ficlet || Thursday, February 23 2017, at 16:01 WIB.
  11. Prince || by Rijiyo – Drabble || Friday, February 24 2017, at 16:01 WIB.
  12. Zodiac Love Story #Gemini || by Rijiyo – Series || Saturday, February 25 2017, at 16:01 WIB.
  13. Secret Box (Chapter 1) || by Qiao Feng – Chaptered || Sunday, February 26 2017, at 16:01 WIB.
  14. Stay with Me (Chapter 1) || by BABYBO – Chaptered || Monday, February 27 2017, at 16:01 WIB.
  15. Zodiac Love Story #Sagittarius || by Rijiyo – Series || Tuesday, February 28 2017, at 16:01 WIB.
  16. Chewing Day || by Rijiyo – Ficlet-Mix || Wednesday, March 01 2017, at 16:01 WIB.
  17. Zodiac Love Story #Pisces || by Rijiyo – Series || Thursday, March 02 2017, at 16:01 WIB.
  18. Zodiac Love Story #Scorpio || by Rijiyo – Series || Friday, March 03 2017, at 16:01 WIB.
  19. Cemburu || by Dedes – Ficlet || Saturday, March 04 2017, at 16:01 WIB.

 

Blue : Already posted.
Green : Will be posted.
Black : Already accepted, waiting for editing.
(Check e-mail) : Please check your e-mail first.

12 thoughts on “Freelance Confirmation

  1. Dear kakak-kakak senior disini, sebelumnya aku minta maaf sebesar-besarnya karena sudah hampir dua atau tiga bulan tidak mengirim lanjutan Mark-Yeri Drabble Series. Laptop aku sedang ada masalah dan mengharuskan aku untuk tidak membukanya dalam waktu yang lama. Dan aku juga sedang kena writer-block yang mengharuskan aku untuk hiatus dalam dunia tulis-menulis. Aku mohon maaf sekali lagi karena tidak memberi konfirmasi sebelumnya. Jika kakak tidak berkenan dengan sikap aku yang kurang mengenakkan ini, kakak boleh menghapus karyaku 😥

    Like

    • hey dear, it’s okay for you to get your time. and there’s no reason for us to remove your fics jadi santai aja ya, jangan sampe menulis jadi beban juga buat kamu. nanti coba aja dilanjut lagi. thanks^^

      Like

    • Dear, berdasarkan wordsnya, isi ffnya 500 kata lebih, itu berarti lengthnya ‘Ficlet’. Sedangkan ‘Drabble’ itu harusnya hanya sampai 100 words saja (sebenernya) tapi banyak juga yang sampe 200w itu (katanya) masih dibilang drabble ^^. Dan kami hanya menyesuaikannya hehe. Gapapa ya 😉

      Like

  2. Hai kak… aku author baru yang masih amatir dan aku baru tahu bedanya drabble sama ficlet dari percakapan kakak-kakak…

    Sebenernya sih aku mau bilang, makasih ya… udah mau nge-confir ff-ku buat publish disini… gomapta….

    Like

Feedback Juseyo ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s